Wij zijn erg benieuwd wat u van onze nieuwe voorsteling Olaf en de Pretraket vond! laat een bericht achter in ons gastenboek.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Fantastische show afgelopen zondag in theater Zuidplein Rotterdam. Thuis draaien mijn kinderen de cd de hele dag. Bedankt jongens.

  • Gisteren jullie show gezien in het Agoratheater in Druten. Wat een heerlijke liedjes. En leuke grappen voor de kinderen en ouders.

  • Leuke teksten, prima melodieën en het zag er weer erg leuk uit! De kinderen en de ouders hebben genoten en deden lekker mee. Graag tot jullie volgende voorstelling in BREStheater.

  • We hebben weer genoten van jullie voorstelling. Een jaar geleden het Dierenbal gezien en nu de Verdwenen Prinses. Het was weer een feestje waarbij ik een uur lang met een smile op mijn gezicht heb gezeten en Kjeld met open mond heeft zitten kijken. Dit keer een heel ander verhaal waarbij de dieren een ondergeschikte rol hebben gekregen, maar het verhaal is boeiend en spannend. Ik heb ook erg gelachen om de hongerige Hongaarse Poestawolfen en de prinses achter de tralies. Petje af voor de muziekaliteit!!! Leuke zwingende nummers die goed gespeelt en gezongen worden. Klein minpuntje: de techniek. Volume was niet altijd goed afgesteld, maar dat valt waarschijnlijk niemand op. Oh ja, Kjeld vond de voorstelling ook helemaal leuk. Als julllie weer met een nieuwe voorstelling komen in Brielle, komen wij zeker weer kijken. Jongens, bedankt voor een gezellige middag!!!

  • Gistermiddag zo genoten van jullie voorstelling in de Muze! Mijn nichtje vond het prachtig, complimenten!

  • Onze zoon van 2,5 heeft jullie show een half jaar geleden gezien in de Alkeburght en is er helemaal wild van. Vooral het liedje “lala” zoals hij dat noemt. De DVD word grijs gedraait en hij zing en drump op z’n trommel zo hard hij kan. Aankomende zondag komen jullie weer in Roelofarendsveen en zullen we er zeker bij zijn. Ik ben benieuwd of hij dan ook zo hard mee zal zingen. Hij zal zeker blij worden als hij de liedjes weer hoort.

  • Wat een geweldige muziek en teksten voor ons en oh ja … ook voor de kinderen. In de auto luisteren we standaard naar de cd van Olaf en wachten soms met z’n allen in de auto totdat het lied is afgelopen. Ga de cd cadeau doen aan vriendjes!

  • Wat een geweldige première vanmiddag. Was echt een superleuke voorstelling en de liedjes zijn weer net zo leuk als bij het Dierenbal! Succes met alle komende voorstellingen en we komen zeker nog een keertje kijken.

  • Geweldige premiere in de Lindenberg, jongens. En wat een fijne reeks liedjes weer en een mooi boek. Daar gaan we weer van genieten. p.s. de jongste wil een apart boekenkastje maken voor de boeken van Kleintje Kaf, duss….komt er snel meer ;)? Succes met de volgende voorstellingen!