Wij zijn erg benieuwd wat u van onze nieuwe voorsteling Olaf en de Pretraket vond! laat een bericht achter in ons gastenboek.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Na de voorstelling van Olaf en de verdwenen prinses, waar we enorm van hadden genoten, gingen we vandaag naar de nieuwe show. Olaf en de zingende zeerovers was net zo grappig, verrassend en vrolijk als verwacht! Wat een genot, ook voor volwassenen.
  We kunnen niet wachten op een volgende show….

 • Wat hebben wij, ouders en kinderen genoten van jullie voorstelling gisteren in de Speeldoos in Vught. Een leuke, boeiende en muzikale voorstelling. Jammer dat de opkomst mager was. Wat ons betreft hadden jullie een volle zaal gehad. De interactie met het publiek was ook super, vooral de kanonnen. Super, ga zo door. Dan zijn wij er vast weer bij.

 • we zijn helemaal fan van Olaf het gansje, Sjors zingt ze aardig mee en we zijn blij dat de cd uit is van de zingende zeerovers kunnen we nog meer zingen. Erg aanstekelijke muziek, vrolijk, pakkend voor deze leeftijdscategorie wij bevelen het erg aan om te gaan bekijken! Sjors is 4 en wordt 30e 5

 • Vanaf de indrukwekkende voorstelling in Voorburg half januari luistert Rogier elke ochtend tot we de deur uit moeten naar het verhaal van “de ridders”! Gelukkig vind ik het ook heerlijke muziek, bedankt nogmaals, Rogier (4) en Ilse (43)

 • Hele leuke voorstelling in Coevorden, zoon Max ging er helemaal in op en heeft het er de hele tijd over. Dank!

 • Zeer aangenaam verrast door de voorstelling Olaf en de verdwenen prinses! Naast het leuke verhaal, waren de liedjes en jullie ‘stemmen’ erg goed! Mijn zoontje Mick en ik hebben genoten. Voor herhaling vatbaar.

 • Wat een waanzinnig leuke voorstelling vanmiddag in de Kampanje in Den Helder. We hebben er van genoten. Echt een voorstelling om een beetje blij van te worden.Zelfs mijn zoon die op verzoek van zijn dochter meeging was enthousiast, terwijl hij helemaal niet zo van die culturele dingen houdt. Leuke middag gehad. Bedankt.

 • Wat een heerlijke voorstelling vandaag in Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht! Kind, man en ik hebben genoten!

 • Weergaloze voorstelling gezien in Hellevoetsluis zondag. Wat een goede liedjes zeg. Ik ben nu al benieuwd naar jullie volgende voorsteling. Ga zo door!