Wij zijn erg benieuwd wat u van onze nieuwe voorsteling Olaf en de Pretraket vond! laat een bericht achter in ons gastenboek.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Dit jaar voor het eerst niet in Voorburg dus trokken wij naar Waddinxveen: en behalve Rogier (7) ging Hiske (4) voor het eerst mee. Wat hebben we weer genoten van de heerlijke live muziek (gaaf een theremin! en altijd mooi ineens de fluit). Heerlijke verwijzingen naar de popmuziek en leuke teksten! Weer een mooi mooi pakket! Ga maar door met de raket, veel dank, Ilse (46), Den Haag

 • he toppers, genoten van jullie in Cuijk. Is er al een nieuw programma in de maak en wanneer kunnen we jullie weer zien?

 • Kleintje Kaf rocks!! Wat een veelzijdigheid en vakmanschap. Het was weer top in Achter Olmen Maaseik. Tot een volgende keer!
  Groeten uit Wessem van Ineke, Sergio en AnneMo

 • Heren, wat een fantastische voorstelling hebben jullie gemaakt! We zijn met onze dochter van 4 jaar naar het theater geweest en hebben daar met veel plezier het zeeroverschouwspel bekeken. Na afloop hebben we een cd gekocht en na één keer luisteren zong madame al mee. Op dit moment luistert ze nog steeds twee keer per dag naar de CD. (en het gaat me nog steeds niet vervelen) Leuke liedjes, top CD! Wij zien uit naar de volgende show. Groeten, Jose en Hanne

 • Onze kinderen, Jelle (5) en Atie (8) hebben ENORM genoten van Olaf en de piraten.

  Ze konden ALLE liedjes nog dagenlang zingen na jullie show. Uiteindelijk hebben we jullie CD maar gekocht – voor onszelf, nu kunnen we meezingen.

  Complimenten! – echt waar: goede muziek, goede teksten!

  Inne ten Have, Rotterdam

 • Super leuke voorstelling! Vrolijke liedjes, grappig verhaal en interactief. Mijn zoontje en ik hebben genoten!