Persbericht: Olaf en de Zingende Zeerovers door Kleintje Kaf

In deze al weer derde voorstelling van het muziektheater-gezelschap Kleintje Kaf mag Olaf het Gansje mee op reis met de roemruchte zeerover Claes Compaen uit Oostzaan. Het wordt een spannende tocht over de woelige baren. Niet in de laatste plaats omdat de zeerovers af en toe enorm trek hebben in een lekker gebraden gansje. Gelukkig weet Olaf zich in korte tijd onmisbaar te maken aan boord. Als gans weet hij altijd de weg. Hij is het kompas waarop Claes en z’n piraten blind leren te vertrouwen! Maar bij de kleinste weifeling staan de zeebonken likkebaardend te gluren naar Olaf. Zal Olaf het einde van de reis wel halen…?

‘Olaf en de Zingende Zeerovers’ is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en hun familie. Monster aan, koop een ticket en vaar mee met deze muzikale cruise! Trossen los! Schip ahoy!

Kleintje Kaf is een muziektheatergroep uit Nijmegen. Eerdere succesvolle voorstellingen waren ‘Dierenbal’ en ‘Olaf en de Verdwenen Prinses’. De kersverse voorstelling ‘Olaf en de Zingende Zeerovers’ toert dit seizoen langs theaters in Nederland en Vlaanderen.